Blagovesti TV 2
Programska šema Drugog kanala internet televizije Blagovesti TV između ostalih, emituje produkciju putopisnih emisija. Misija ovog TV kanala je prezentacija prirodnih, duhovnih i istorijskih bogatstava Balkana kao i ostalih emisija iz produkcije naših saradnika, ali i moje lične produkcije.

Na kanalu se promovišu lepote svetih mesta u Ukrajini, Rusiji i Balkanu. Smatram da takve duhovne i prirodne lepote ne postoje nigde više na planeti i da ih treba posebno čuvati. Duboko žalim i osećam veliku bol u srcu što se svakodnevnim ratnim razaranjem nanosi velika šteta prelepim hrišćanskim hramovima i manastirima kojima je prebogata Ukrajina.

Emitujemo intervjue sa zanimljivim ljudima sa kojima razgovaramo o temama iz različitih sfera života. Tako omogućujemo zanimljivo putovanje ka spoznaji života.
Blagovesti TV 2 - Programska shema
Na BTV 2 emitujemo dokumentarne emisije, filmove, ali i mnoge druge zanimljive emisije. Emitujemo video koji je dostupan i u obliku videa na zahtev (VOD) kojeg možete gledati klikom na video fajlove (VOD) koji se nalaze u nastavku.